Pepparkakscheesecake med apelsinsmak
Mårtenssons kök
Mårtenssons kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Botten
  • 100 g smör
  • 30 pepparkakor Smält smöret och låt det svalna.
  • 24 cm i diameter.
  • 10 minuter
  • 200 g färskost
  • 1½ dl socker
  • 3 ägg
  • 1 msk fint rivet apelsinskal
  • 2 msk pressad apelsinsaft
  • 30 minuter
  • 175 grader Låt kakan kallna
  • Topping
  • 2 dl crème fraiche
  • 1 dl florsocker
  • 1 apelsin pepparkakor
  • Rör ihop crème fraiche och florsocker bred ut på kakan.
  • Garnera med apelsinskal och pepparkakssmulor.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.