Biskvier är gott, och naturligt glutenfritt vilket också är bra för en som intolerant. ) Här har jag gjort en julig variant med pepparkakssmak som blev jättesmarriga
Idag är det inget mindre än pepparkakans dag och det måste vi ju fira med ett recept innehållande pepparkakssmak så därför blir veckans fredagstips dessa pepparkaksbiskvier
En tradition på jobbet sedan några år tillbaka har blivit adventsfika. Varje fredag under december månad hjälps vi alla åt med att baka (eller köpa) fikabröd, glögg, julmust och annat som hör advent till
Men hej på er,. Härligt att ni hittat hit. Visst är det väl skönt med fredag. Jag har handlat hem fredagsblommor, handlat och sitter nu med datorn i knät, en skön kväll väntar
På söndag firar vi advent och går därmed in i den mysigaste tiden på hela året. Vi är många som gillar att tända ljusen, pynta lite extra och framförallt göra godsaker att bjuda på till alla glöggmys, adventsfika etc
Pepparkakor är en favorit för min del och har vart sedan alla år jag kan minnas. Ett kakmonster har jag aldrig varit men just pepparkakor – åh pepparkakor
Biskvibottnar. Finhacka sötmandeln i en matberedare. Tillsätt socker och äggvita. Mixa till en slät massa. Spritsa ut små runda bottnar på ett bakplåtspapper
Som jag skrev i förra inlägget så har jag haft julfika helgen första advent för tredje året i rad. Även om det är mycket jobb (i år kände jag att stressen tog lite överhand) så är det alltid kul att träffa nära och kära, en del som man inte sett på ett tag och en del som man ser nästan varje dag och prata
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.