Det blev en helt ny hall verkligen med de nya möblerna och jag är så nöjd. Sen tänkte jag även att jag skulle hinna med något julbak innan helgen så vi har något riktigt gott att fika in advent med
Något som jag också tycker är så kul med pepparkakor är att man kan göra så mycket med dem. Här är några små söta pepparkaksbakelser som jag väljer att kalla dem och de består av en mjuk pepparkaka och en sötsyrlig lingonfrosting
Vad gör Patricia när hon hittar en förpackning med lite frusna lingon i frysen. (Sötströ är ett sötningsmedel som har samma konsistens som vanligt strösocker, men detta är kalorifritt)
Krama ur gelatinbladet och blanda det med gräddkoket. Blötlägg gelatinet i vatten cirka 10 minuter. Smält ihop lingon, socker och flytande grädde i en kastrull på spisen
Lägg undan den ena delen för att använda till den rostade pepparkakan med stiltonost. Ta ut små rundlar med en liten utstickare eller glas från den kvarvarande delen
Den i vanliga fall så morgontrötta Ida är redan vaken och har även hunnit med att äta frukost. Hon får mysa i sängen med iPaden ett tag till innan vi ska ge oss iväg mot skola och jobb
Koka upp lingonen med sockret i en kastrull. Blanda i hop de avsvalnade lingonen med grädden. Gott och syrligt, passar bra ihop med en vitchokladmousse
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.