Jag gjorde en pepparkakskladdkaka med kokostosca, gudomlig blandning. Kladdkaka. Pepparkakskrydda ca 9 g (en halv påse). Ställ in i ugnen i ca 20 minuter (observera att det kan gå fortare än så, vet inte om min ugn bråkade med mig eller inte, men kladdkakan ska inte vara alltför lös men inte helt klar heller. När kladdkakan har varit i ugnen så häller du över toscablandningen på kakan och gräddar i ugnen i ytterligare 10 minuter. Pepparkakskrydda about 9 g (half a bag). 3,5 dl Kakao 4-5 msk Pepparkakskrydda ca 9 g (en halv påse). 5 dl Cocoa 4-5 tbsp Pepparkakskrydda about 9 g (half a bag)
Citron kladdkaka är så gott, nästan för gott. Man tänker citron-sur nej det är det inte. Man känner av syrliga smaken lite men ihop med grädde så är den fantastisk gott
Kladdkakan serveras med fördel kall med en klick grädde eller glass. Grädda kladdkakan mitt i ugnen på 175 grader i ca 30-35 minuter (kladdkakan ska fortfarande vara lite kladdig)
Blev det någon kladdkaka på kladdkakans dag i onsdags. Jag är inte så mycket för att hålla mig till speciella dagar utan njöt av en enormt god kladdkaka igår kväll istället
Kladdkaka extra allt, ungefär så kan den här kakan presenteras. Kladdkaka. Dumlegrädden fördelas på den kalla kladdkakan och ovanpå strös marshmallows, jordnötter och dumlebitar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.