Fritt från mjölkprotein, ägg, soja och gluten. Med citrongräs, chili, ingefära ochkokosmjölk. En blandning av svenska rotfrukter och influenser från Thailand
Låt pepparkakorna svalna på galler klätt med bakplåtspapper eller på plåten du gräddade dom på. Blanda bovetemjöloch bikarbonat i en liten plastpåse, rör ner det i kryddsmeten
Mjölkfritt, äggfritt och kan göras glutenfritt. Så gott, lätt och härligt med det knapriga täcket. Häromdagen fixade vi cornflakespanerad fisk till lunch
Tomt i skåpet och lördagsfika önskas. 15o g mjölkfritt margarin. knappt 3 dl ljus naturligt glutenfri mjölmix. i det ”veterecept” som jag utgick från var det 2 dl – men det var alldeles för löst, så jag fick lägga i mer – och då valde jag jyttemjöl för att det binder vätska så bra. 15o g mjölkfritt margarin
mjölkfritt margarin och farin- eller muscovadosocker till formen. Jag gör degen med händerna för att det mjölkfria margarinet ska gå in så bra som möjligt
Jag dubblerade satsen och insåg ganska snabbt att mjölkmängden inte fungerade då. Och eftersom jag hade fokus på att rädda degen så är mjölmängden något ungefärlig
En härlig kladdkaka toppad med mjölkfri grädde och härliga blåbär - mjölkfri, äggfri och glutenfri. Rör ner socker, vaniljsocker, mjöl, kakao och saltet i kastrullen
Känns den lös – ta i lite mer mjöl. Änglamarks cornflakes är helt rena och fungerar bra. 15o g mjölkfritt margarin. knappt 3 dl ljus naturligt glutenfri mjölmix. Av en mängden kan ca 1/2-1 dl vara jyttemjöl. 15o g mjölkfritt margarin. 3 dl ljus naturligt glutenfri mjölmix. Av en mängden kan ca 1/2-1 dl vara jyttemjöl
Hur som helst är det en himmelsk chokladtårta, som är helt naturligt rätt för alla som behöver undvika gluten och att dessutom göra den mjölkfri är en enkel match
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.