-) Lagom till adventsfikat bjuder jag här på en riktigt härlig mjuk pepparkaka Det tog ett par försök men trägen vinner och till slut hittade jag en variant som passerade sambons kvalitetskontroll med högsta betyg
Du får här istället ta del av mitt recept på LCHF-Pepparkakor, lagom till glöggkalasen i adventstid. Receptet finns också med i min nya kokbok LCHF för seniorer, som börjat leta sig ut i bokhandlarna nu
Jaaa, jag vet att det är mitten på november och alldeles för tidigt för pepparkakor, men jag måste provbaka mina recept som jag ny förnyar med att baka med mandelmjöl
Pepparkakor. Ta ut pepparkakor med hjälp ut av formar. Pepparkakor. Grädda pepparkakorna mitt i ugnen i ca 5-8 minuter. Jag provade även att tillsätta 0,5 dl sukrin gold och då blev pepparkakorna ett snäpp knäckigare och riktigt goda så för dig som har det nya sötningsmedlet sukrin gold hemma – testa att tillsätta det i degen. ca 5-8 minuter Jag provade även att tillsätta. 0,5 dl sukrin gold och då blev pepparkakorna ett snäpp knäckigare och riktigt goda så för dig som har det nya sötningsmedlet sukrin gold hemma
Kryddiga pepparkakor. I helgen blev det ordentligt julbak och en kakorna jag bakade var pepparkakor. Ska pepparkakorna sparas länge är det viktigt att de blir ordentligt torra, annars finns risken att de möglar och blir dåliga
ca 1-2 krm salt. Eventuellt 1-2 msk honung eller annan sötning. Pepparkakskladdkaka. Mjuk pepparkaka har alltid varit en favoritkaka hos mig, gärna en med riktigt mycket kryddsmak
Grädda i 5-8 minuter i 200 grader i mitten av ugnen. Sänk värmen till 100 grader och torka pepparkakorna tills de är torra ca 40-60 minuter. 5-8 minuter i. 100 grader och torka pepparkakorna tills de är torra ca. 40-60 minuter Låt ugnsluckan vara lite öppen under torkningen så att fukten kan komma ut
Pepparkakor – lchf, clean. Idag tänkte jag tipsa om ett recept på goda glutenfria pepparkakor. Det här receptet är ganska låga på kolhydrater och du sötar med sukrin eller sötströ så funkar de perfekt för dig som äter lchf/lågkolhydrat
PepparkakorI helgen bakade jag pepparkakor som vi provsmakade till första advent. Jag blev faktiskt riktigt nöjd med resultatet, de både smakade pepparkaka och var hårda och krispiga som pepparkakor ska vara
Grädda ca 30-35 minuter tills kakan är torr. PepparkakaSätt ugnen på 175 grader. Smörj en mindra form och bröa den med pofiber,kokos eller mandelmjöl100 gram smör0,5 dl grädde eller mjölk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.