Jag använde mig av mini-pepparkaksformar som jag köpte på Åhléns och jag gillar när de är små för då kan man mumsa i sig många fler pepparkakor till fikat
Han är rätt rolig, och gör inspirerande recept - kolla in French Guy Cooking om ni är intresserade. Det är egentligen exakt samma recept som här nedan, förutom att hasselnötsmjöl är utbytt mot mandelmjöl, den stora skillnaden är dock toppingen - så kolla där för ett annorlunda bagel-pålägg
För mig liknar det inget annat än en ugnspannkaka, med skillnaden att den puffar upp sig något alldeles underbart i ugnen - och sjunker ihop som en pannkaka, bokstavligen, direkt när den tas ut från värmen
Jag gjorde några små justeringar och nästa år ska jag ha i mer kryddor, dom var lite tama i smaken faktiskt, så om du föredrar kryddiga så bör du plussa på lite på dom måtten
Smält smör eller margarin och låt svalna. Vispa ägg och socker vitt och poröst. Ha kryddorna i smeten, tillsätt därefter växelvis mjöl/havregryn/bikarbonat och det smälta fettet
Julklappstips-reklam. Therese är inte bara en fantastisk konstnär, hennes fotografier och texter är något alldeles extra, som du kan se om du går in på hemsidan här
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.