Pepparfilé med potatisgratäng
I Lindies kök
I Lindies kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 personer Tid:
  • 45 minuter
  • 1 fläskfilé
  • 2 tsk grönpeppar
  • 2 tsk svartpeppar
  • 2 tsk rosépeppar
  • Salt
  • 68 grader Låt sedan köttet vila i
  • 10 minuter innan servering
  • Potatisgratäng.
  • Till: 4 personer Tid: 2 timmar & 30 minuter
  • 1,5 kg fast potatis
  • 2 vitlöksklyftor Smör till formen
  • 2-3 dl riven ost (gruyére, emmenthaler eller grevè)
  • Muskotnöt
  • 2 dl torrt vitt vin
  • 4-5 dl vispgrädde
  • Salt & peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.