1 dl
mandelspån 1,5 g saffran 1 grönsaksbuljongtärning 1 gul lök 400 g pasta penne 150 g smör 50 g parmesanost, finriven 1 stjälk persilja 1 stjälk oregano olivolja salt svartpeppar
150 g pancetta i skivor 2 msk olivolja 2 dl grädde 1 kuvert saffran 1 dl oxbuljong 1 ½ tsk saffranspistiller (eller samma mängd saffran) 300 g pennepasta 1 tsk salt till vattnetsvartpeppar 100 g riven parmesan Ev. Häll upp pastan i fyra små formar med lock, strö över resterande parmesanen och gratinera i ugnen i 20-25 minuter i 200 grader. 300 g pennepasta. 20-25 minuter i
400 g penne-pasta. 1400 g penne-pasta 300 g oxfilé 3 msk smör 4 dl grädde 3 dl kraftig oxbuljong 0,5 dl konjak 1 kvist färsk timjan 1 gul lök salt och svartpepparKoka pastan i rikligt med saltat vatten enligt anvisningen på paketet
400 g penne-pasta. 1400 g penne-pasta 300 g oxfilé 3 msk smör 4 dl grädde 3 dl kraftig oxbuljong 0,5 dl konjak 1 kvist färsk timjan 1 gul lök salt och svartpepparKoka pastan i rikligt med saltat vatten enligt anvisningen på paketet
Koka pastan (brukar vara 12 minuter för penne). 400 gram pasta eller enligt paket. 1250 g fläskfile. 1200 g svamp som champinjon, kantareller eller shiitake (ca 10 stora svampar)
4 580 g räkor i lake 4 port tagliatelle 1 röd paprika 1/2 purjolök 2 tomater 1/2 g saffran 1 msk smör eller margarin 2 vitlöksklyftor 2 tsk majsstärkelse 2 1/2 dl vispgrädde 1 dl spad från räkorna salt och peppar 1/2 kruka persilja Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Det här ger 5-6 portioner. 400 g pasta penne4 kycklingfiléer1 röd lök300 g champinjoner1 påse babyspenat1 dl vitt (matlagnings)vin5 dl matlagningsgräddeEn skvätt sojaSmör/rapsoljaSalt, svartpeppar och vitpepparLite riven ost att toppa med på tallrikenGör så här. 400 g pasta penne
500 gr Pasta Penne2 st Creme fraiche (paprika och chili)1 purjolökTabascoOljaSaltKoka pastan enligt anvisning med lite salt och häll i durkslag bort vattnet
400 gram penne, följ anvisningar på paket till fyra portioner. 200 g oxfilé. 200 g svamp som champinjoner, kantareller eller shiitake (ca 10 stora svampar)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.