Lägg i pasta i såsen och garnera med parmesan och valnötter. Lägg i tomaterna i såsen, blanda ihop. Dela zucchinin i fyra delar på längden och skär halvcentimeter tjocka bitar
Blanda i både tomaternaoch oliverna i såsen och smaka av med salt och nymald svartpeppar. Blanda Philadelphia-osten med mjölken i en liten kastrull och rör på svag värme tills Philadelphia-osten smält
400 g pasta pennerigate 500 g rökt sidfläsk 75 g gul lök, hackad 75 g parmesanost, riven 1,5 dl grädde 2 msk tomatpuré 200 g körsbärstomater, halverade 2 msk olivolja 400 g Barilla tomatsås all’Arrabbiata ev 0,5 dl vatten
Lägg i de skalade och hackade tomaterna utan fröhus. Färska tomater. Koka PenneRigate Barilla i rikligt med saltat vatten som smaksatts med lite fänkål, häll av vattnet och blanda med såsen
Koka PenneRigate Barilla al dente i rikligt med saltat vatten och häll av vattnet. PenneRigate. Skär fläsket i tärningar och bryn det i en stekpanna med olja
Smaka av med salt och svartpeppar. Grovhacka ½ burk soltorkade tomateroch strö över grytan. När höstrusket smyger sig på brister matinspirationen, och då kommer en färdig matkasse väl till hands
Skålla tomaterna, ta bort skalen och fröhusen och skär dem i bitar. Tomater i klase. Koka PenneRigate Barilla al dente i rikligt med saltat vatten, häll av vattnet och blanda med grönsakerna
Lägg i tomaterna, rör om och smaka av med salt. Hela tomater på burk. Jag gjorde den ungefär som oxsvansragun men med annan kryddning och lite insperation av Mario Batali
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.