penne. Och pasta med pesto är inget nytt under solen det heller, eller hur. Det goda med den är smaken den får när den stekes tillsammans med lite färskt rivet citronskal
Koka PenneRigate Barilla al dente i rikligt med saltat vatten och häll av vattnet. PenneRigate. Skär fläsket i tärningar och bryn det i en stekpanna med olja
Barilla PenneRigate. Koka pennen al dente i lätt saltat vatten. Smaka av med salt och vitpeppar. Hetta upp två matskedar olivolja i en stor teflonpanna och fräs först lökskivorna
En sak som jag äter ofta i Italien, men som inte direkt tillhör vanligheterna bland gurkor och tomater hemma på ICA (ochdärmed är rätt svåra att få tag på i Sverige) är kronärtskockor
Fullt pådrag med brandbilar och poliser, stökade till middagsplanerna igår. Grönsaker och Sallad,. Det fick bli kycklingfiléer som fick steka långsamt i olja och grillkrydda, med en coleslaw, som blev middag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.