Det här med att köpa så naturlig mat som möjligt, blir också mer och mer viktigt. Jag köper centimeterstora tärningar av lammlår, som slaktaren skär till medan jag väntar
En kanongod färsrätt med mycket smaker, servera med en god sallad och du har en perfekt GI-måltid. Hacka lök, vitlök och pepparfrukt, stek lök och vitlök glansig, tillsätt färs, aubergine, pepparfrukt, paprikapulver och örtkryddor
Blanda i både tomaterna ocholiverna i såsen och smaka av med salt och nymald svartpeppar. Blanda Philadelphia-osten med mjölken i en liten kastrull och rör på svag värme tills Philadelphia-osten smält
400 g pasta pennerigate 500 g rökt sidfläsk 75 g gul lök, hackad 75 g parmesanost, riven 1,5 dl grädde 2 msk tomatpuré 200 g körsbärstomater, halverade 2 msk olivolja 400 g Barilla tomatsås all’Arrabbiata ev 0,5 dl vatten
Tillsätt auberginerna, kaprisen, oliverna, salt och peppar. Koka PenneRigate i rikligt med saltat vatten, häll av vattnet och fräs pastan medauberginesåsen i stekpannan
Koka PenneRigate Barilla al dente i rikligt med saltat vatten och häll av vattnet. PenneRigate. Skär fläsket i tärningar och bryn det i en stekpanna med olja
Börja med att steka kycklingen med vitlöken så det får färg runt om. Lägg sedan i paprika, zucchini, salladslöken, buljongen, krossade tomater, creme fraiche och alla kryddorna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.