Koka upp pastavatten och börja sen med såsen. Garnera med färska coctailtomater. Underbart krämig och smaksrik är denna pastarätt som fick förgylla vår fredagskväll
Blanda i både tomaterna ocholiverna i såsen och smaka av med salt och nymald svartpeppar. Blanda Philadelphia-osten med mjölken i en liten kastrull och rör på svag värme tills Philadelphia-osten smält
400 g pasta pennerigate 500 g rökt sidfläsk 75 g gul lök, hackad 75 g parmesanost, riven 1,5 dl grädde 2 msk tomatpuré 200 g körsbärstomater, halverade 2 msk olivolja 400 g Barilla tomatsås all’Arrabbiata ev 0,5 dl vatten
Tillsätt auberginerna, kaprisen, oliverna, salt och peppar. Svarta oliver. Koka PenneRigate i rikligt med saltat vatten, häll av vattnet och fräs pastan med auberginesåsen i stekpannan
Koka PenneRigate Barilla al dente i rikligt med saltat vatten och häll av vattnet. PenneRigate. Skär fläsket i tärningar och bryn det i en stekpanna med olja
Barilla PenneRigate. Koka pennen al dente i lätt saltat vatten. Smaka av med salt och vitpeppar. Hetta upp två matskedar olivolja i en stor teflonpanna och fräs först lökskivorna
De skalade tomaterna och oreganon tillsätts tillsammans med potatis, salt och peppar. Till sist tillsätts oliverna, salladen smakas av och hälls upp på ett fat för att svalna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.