Blanda ner den kokta avrunna pastan i grytan med den varma kycklingen ochgrönsakerna. Blanda Philadelphia-blandningen med kycklingen i grytan och tillsätt kycklingbuljongen
Låt rinna av och blanda ner i stekpannan med de tärnade grönsakerna. Smaka av med salt och vitpeppar. Hetta upp olivoljan i en stekpanna, tillsätt finhackad lök ochgrönsakerna
400 g pasta pennerigate 500 g rökt sidfläsk 75 g gul lök, hackad 75 g parmesanost, riven 1,5 dl grädde 2 msk tomatpuré 200 g körsbärstomater, halverade 2 msk olivolja 400 g Barilla tomatsås all’Arrabbiata ev 0,5 dl vatten
Koka PenneRigate Barilla al dente i rikligt med saltat vatten och häll av vattnet. PenneRigate. Skär fläsket i tärningar och bryn det i en stekpanna med olja
Jag ska dela med mig av mitt egna sjukt supersmarriga recept på dagens rätt vi åt. Jag tog fram köttfärs och tänkte vad ska jag hitta på för skojsig mat idag en lördag och vi är dessutom bara hemma och tråkar idag så tänkte maten behövde väl kanske inte va lika trist haha, men så tänkte jag att använda mig utav rester idag
Blanda då riset med svamp, grönsaker, nötter, ost och hackad persilja. Här har jag hackat champinjoner, squash och purjolök riktigt smått och sedan blandat med buljongkokt ris, hackade valnötter, persilja och prästost
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.