Koka under tiden PenneRigate i rikligt med salt vatten tills pastan är al dente. Häll av vattnet och blanda pastan med hälften av béchamelsåsen och svampen
Tillsätt sedan köttfärsen och bryn den på medelhög värme. Koka pastan al dente i rikligt med vatten. Låt rinna av och blanda ner i stekpannan med bolognsesåsen
Lägg i pasta i såsen och garnera med parmesan och valnötter. 400 g Barilla PenneRigate. Dela zucchinin i fyra delar på längden och skär halvcentimeter tjocka bitar
400 g pasta pennerigate 500 g rökt sidfläsk 75 g gul lök, hackad 75 g parmesanost, riven 1,5 dl grädde 2 msk tomatpuré 200 g körsbärstomater, halverade 2 msk olivolja 400 g Barilla tomatsås all’Arrabbiata ev 0,5 dl vatten
Koka PenneRigate Barilla al dente i rikligt med saltat vatten och häll av vattnet. PenneRigate. Skär fläsket i tärningar och bryn det i en stekpanna med olja
Låt det sakta puttra tills grönsakerna mjuknar. Jag använde pennerigate som pasta men ragun skulle passa väldigt bra till potatisgnocchi, tagliatelle eller varför inte polenta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.