Tricket är att tajma pastan med såsen så att kycklingen inte kokar för länge och blir torr. Det är alltså viktigt att använda en gryta eller panna med höga kanter så att både såsen och pastan får plats på slutet
400 g pasta pennerigate 500 g rökt sidfläsk 75 g gul lök, hackad 75 g parmesanost, riven 1,5 dl grädde 2 msk tomatpuré 200 g körsbärstomater, halverade 2 msk olivolja 400 g Barilla tomatsås all’Arrabbiata ev 0,5 dl vatten
Koka PenneRigate Barilla al dente i rikligt med saltat vatten och häll av vattnet. PenneRigate. Skär fläsket i tärningar och bryn det i en stekpanna med olja
Barilla PenneRigate. Koka pennen al dente i lätt saltat vatten. Smaka av med salt och vitpeppar. Hetta upp två matskedar olivolja i en stor teflonpanna och fräs först lökskivorna
Häll sedan Barilla Arrabbiatasåsen i stekpannan och värm den en kort stund. Barilla Arrabbiatasås. Blanda PenneRigatemed såsen och garnera med hyvlad Pecorino
Späd med vattnet lite åt gången. Mina barn älskar kombinationen kycklingoch curry och hur smidigt är det inte att kombinera dessa två i en pastagratäng
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.