400 g pasta pennerigate 500 g rökt sidfläsk 75 g gul lök, hackad 75 g parmesanost, riven 1,5 dl grädde 2 msk tomatpuré 200 g körsbärstomater, halverade 2 msk olivolja 400 g Barilla tomatsås all’Arrabbiata ev 0,5 dl vatten
Tillsätt den hackade löken och de halverade körsbärstomaterna, samt tomatpuré. Lägg upp på tallrik och garnera med extra parmesan och brynta sidfläsktärningar
Smaka av med salt och svartpeppar. Fräs allt tillsammans med 2 vitlökslöyftor (pressade) i lite olja i en rymlig stekgryta. Krydda med 3/4 tsk salt och 2 krm svartpeppar
Och ja, jag vet att penne är en pasta sort som man egentligen inte ska ha köttfärssås till men den gräddiga såsen kommer att kunna tas upp av pastan ordentligt och det blir nog bra ändå =)Ölen smakar verkligen öl, perfekt att ha hemma som ett alternativ till Öl eller annan dryck till maten
Koka Barilla PenneRigate i rikligt med saltat vatten tills den är ”al dente”. Tillsätt chili (halverad och strimlad), oliver och krydda med salt och peppar från pepparkvarn
Skala och finhacka löken och repa bladen av timjankvisten. Sila såsen fri från lök och kryddor och blanda i den stekta oxfilén, smaka av med salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.