400 g
pasta penne rigate 500 g rökt sidfläsk 75 g gul lök, hackad 75 g parmesanost, riven 1,5 dl grädde 2 msk tomatpuré 200 g körsbärstomater, halverade 2 msk olivolja 400 g Barilla tomatsås all’Arrabbiata ev 0,5 dl vatten
Pressa de kokta potatisarna och blanda med äggen, krydda med salt & peppar. Potatisbullar är ultimata när du har lite kokt potatis från gårdagen kvar i kylen som du inte vet vad du skall göra med
Penne pasta och grön broccolisås med en god smak av rökt lax som lyxig topping. Tag soppan av spisen och mixa allt med en stavmixer, det kan gärna vara lite smågrova bitar kvar
Lägg upp på tallrik och garnera med extra parmesan och brynta sidfläsktärningar. Ta åt sidan en fjärdedel av det brynta sidfläsket till garnityr innan du fortsätter med såsen
Tillsätt lite extra jungfru olivolja, hackad persilja ochcaciocavallo-ost. Koka PenneRigate Barilla al dente i rikligt med saltat vatten, häll av vattnet och lägg i stekpannan med lite av pastavattnet
Barilla PenneRigate. Koka pennen al dente i lätt saltat vatten. Smaka av med salt och vitpeppar. Hetta upp två matskedar olivolja i en stor teflonpanna och fräs först lökskivorna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.