Skala och finhacka löken och repa bladen av timjankvisten. Sila såsen fri från lök och kryddor och blanda i den stekta oxfilén, smaka av med salt och peppar
Skala och finhacka löken och repa bladen av timjankvisten. Sila såsen fri från lök och kryddor och blanda i den stekta oxfilén, smaka av med salt och peppar
400 gram penne, följ anvisningar på paket till fyra portioner. 200 g oxfilé. 200 g svamp som champinjoner, kantareller eller shiitake (ca 10 stora svampar)
Häll av vattnet och låt stå. Fräs upp margarin och lök i en stekpanna. Pudra över mjölet och rör runt. Häll över vattnet och smula ner buljongtärningen rör om tills den löst sig
Skär kycklingen, paprikan och löken i bitar. Lägg i kycklingbitarna och låt dem stekas. Fräs allt tills kycklingen är helt genomstekt och grönsakerna är mjuka
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.