Servera såsen med nykokt pasta och smula över den sista fetaosten. Imorgon ska jag i och för sig sälja saker på en loppis, vilket ju kan bli ganska intensivt det med kan jag tänka
Idag serverade jag tomatsåsenmed bönpasta ochfetaost. När pastan kokat klart, riv ner blad med basilika i tomatsåsen, och häll sedan såsen över pastan (jag lägger upp pastan i portionsskålar först, jag blandar alltså inte ner tomatsåsen i pastan)
Smula över fetaostoch avsluta med några drag med pepparkvarnen och lite mer torkade örter. Nästan ingen har nog missat trenden att göra grönkålschips i ugnen och det här är en liknande variant men som går betydligt snabbare, perfekt som tillbehör till maten som bidrar med ytterligare en god smak och konsistent till rätten
Salta och peppra och låt koka ihop medan du gör iordning fisken. Salta och peppra och smula fetaost på hälften av bitarna, och lägg några kvistar färska örter på toppen av fetaosten
Låt din mat vara din medicin, och din medicin vara din mat
Smaka av med salt och nymalen svartpeppar. Lägg i en panna med höga kanter. Skala och hacka lök. Servera med riven parmesan samt gärna klyftade tomater och ruccolasallad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.