Jag har ett recept på vegetarisk lasagne som jag brukar dela med mig av och som efter mina matlagningskurser hemma i Edsbyn förra året spred sig som vinden
Just att blanda all pasta med all sås från början i stället för separat är en riktig höjdare. Tricket är att tajma pastan med såsen så att kycklingen inte kokar för länge och blir torr
Barnen älskar det och man kan ju variera i all oändlighet med olika såser. Något som är galet enkelt och snabblagat är en pastasås gjord på makrill i tomatsås - det är bara att öppna burkarna och sedan värma tillsammans med lite annat smått och gott
Raw tomatsås med vitlök och basilika. Dela tomaterna i bitar och mixa alla ingredienser utom basilikan tillsammans i matberedare, med stavmixer eller i blender tills att såsen är slät
Spenaten växer och frodas i landet och detta serveras tillsammans med…. Hetta upp oljan i en stekpanna med höga kanter och lägg ner hackad vitlök och chili
Lägg i köttfärsen och rör i ägg, parmesanost, persilja, olivolja och smaka av med salt och peppar. Vänd dem med två matskedar så att de får fin stekyta runtom
Det gick bra det med. Snåla inte med kryddorna (eller osten), annars smakar det bara mjöl och spenat. Orginally, these patties were supposed to be formed as balls
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.