Mixa samman margarin, vetemjöl, salt och vatten i en matberedare.
Tryck ut i en pajform med löstagbar botten ca 24 cm. Låt stå kallt minst 30 minuter. Förgrädda pajskalet ca 10 minuter. Sänk ugnsvärmen till 175°.
Lägg margarin, sirap, socker, vetemjöl och salt i en kastrull. Låt sjuda ett par minuter. Ta kastrullen från plattan och rör ner hackade pecannötter och de uppvispade äggen under vispning.
Fyll ut pajskalet och toppa med hela pekannötter. Grädda ca 40 minuter.
Pekannötpaj med hjortron och punchgrädde, Päronpaj med ingefära och Äppelpaj med vanilj och yoghurt. I går Lördag hade jag äran att få gästa Nyhetsmorgon TV4 med Fredagsocken (Mattias Larsson)
Bland mina matvaror fanns ingredienser till gårdagens pekannötpaj, men jag insåg att jag varit för ekonomisk eftersom jag beställt pekannötter med skal
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.