Det blev en kaka i min favorit smakkombination - nämligen chokladochjordnötssmör. Mixa allt i en mixer och häll i en liten bakform (jag klär mina i bakplåtspapper så jag slipper smörja in formen)
(Vill man ha kolasås så hoppar man bara över den mörka chokladen) Förutom begreppsförvirringen så är satsen chokladsås på tok för stor, halvera den och det räcker ändå gott och väl till alla browniesarna
Chocolate chip cookies med vit chokladoch cashewnötter. De är knapriga runt om och mjuka in mot mitten… De har en lätt kolasmak, och där till adderade jag vit chokladoch salta cashewnötter
Sen kommer man till det roliga – dekoration – Go nuts. Smält smöret ochchokladen i en kastrull. Blanda ihop mjöl, vaniljsocker, bakpulver och socker i en skål
Min första jultårta är som en liten pralin med mina favorit chokladbottnar som är så där lagom fudgia, (jag lovar att det snart kommer lite nya recept på just chokladbottnar, men här passar just dessa), som sedan varvats med en mjuk saffranskräm och lite lemon curd för att bryta av
(Det hade jag hemma sedan jag gjorde raw food-brownies på kussemiddagen). Hade mörk choklad hemma och så tänkte jag att det vore kul att testa blanda i jordnötssmör också
The post Varm choklad med jordnötssmöroch chili appeared first on Hur bra som helst. Nu har jag gjort en uppdaterad minst lika bra, om inte bättre, version av den med jordnötssmöroch chili i
Kombinationen chokladoch mint, oemotståndligt. Det här receptet fanns i senaste ELLE mat & vin och vi testade det gångna helgen, men jag hade så fullt upp med rättning av Nationella Prov att jag inte hann lägg upp recept bums Vi ändrade lite, tog något färre After Eight och de blev grymt goda
Dessutom vet väl alla att chokladochjordnötssmör är toppengott tillsammans. Tillsätt jordnötssmör, kokosgrädde, och eventuellt lite vatten om degen blir för tjock
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.