Pavlova med sockrade tranbär och granatäpple
klingskitchen.blogg.se
klingskitchen.blogg.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 0,5 dl strösocker
  • 0,5 dl vatten
  • färska tranbär
  • strösocker att rulla dem i
  • 0,5 dl tranbär
  • 0,5 dl granatäppelkärnor
  • 0,5 dl strösocker
  • 0,5 dl äppeljuice
  • 6 st äggvitor rumstempererade
  • 450 g strösocker
  • 2 tsk maizena
  • 0,5 tsk vaniljpulver
  • 0,5 tsk citronjuice
  • 3 dl vispgrädde
  • 250 g mascarpone
  • 0,5 tsk vaniljpulver.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.