Sätt skålen över en kastrull med kokande vatten. Tillsätt sockret lite i taget under vispningen och fortsätt vispa till marängen är glansig och bildar små toppar
Toppa med valfria färskabär Gluten- och sockerfri chokladtårta medfärskabär. Vet man att någon av gästerna på ett kalas är glutenintolerant så är det ju roligt att kunna bjuda på en tårta som alla gäster kan äta och på så vis slippa baka två tårtor, eller be personen som inte kan äta gluten att ta med eget fikabröd
Toppa medfärskabär. Vispa äggvitan till ett fast skum med en elvisp eller i en köksassistent. Tillsätt socker lite i taget och fortsätt vispa till en blank maräng utan sockerkristaller
Toppa gröten med rostade nötter, bäroch skivad banan. Jag älskar gröt och startar mer än gärna helgen med en matig variant toppad med en massa nyttiga godsaker
Toppa medfärskabär. Vispa äggvitan till ett fast skum med en elvisp eller i en köksassistent. Tillsätt socker lite i taget och fortsätt vispa till en blank maräng utan sockerkristaller
Överst på pavlovan hittar man ett ordentligt lager medfärskabär, allt efter smak och säsong. En pavlova är en marängbakelse/tårta med ett krispigt yttre och en mjuk marschmallowsliknande kärna
Så då åker vi till Väsby och firar midsommar med sill, lite grillat och säkert en del färskabär. En segkrispig pavlovamed gräddig vaniljfyllning och massor av bäroch passionsfrukt
Dessa minipavlovor med smak av limegrädde ochfärskabär är supergoda och lätta att göra. När marängen är klar och har fått svalna klicka ut lite grädde på marängen och toppa medbär
Lägg ihop bottnarna med citrongrädde ochfärskabär emellan. Marängtårta med smörkräm – Koladröm med daimgrädde och jordgubbar – Tårtbotten – Marängtårta med smörkräm och jordgubbar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.