Mörk chokladbotten medvit choklad, lime och mascarponekräm toppadmed tryfflar och hallon. Jag valde att gör en choklad-Pajbotten med lite mörkar mustigare smak som jag sedan fyllde med en vit chokladkräm som jag smaksatte med lime och mascarpone för en lite lättare och fräschare sötma
Vispa ihop äggvitornamed saltet till ett hårt vitt skum. -) Jag har tidigare gjort en chokladpavlova då jag tillsatte kakao i marängen, den här gången blev det istället så att jag smälte mörk choklad och ringlade över marängerna innan dom gick in i ugnen (recept från Ica buffé)
Jag toppade den med lite grovt hackade snickers för att ge den det där lilla extra. Det är så sjukt gott och tillsammans med denna luftiga chokladkaka så är man i sjunde himlen
Dessa skulle bres på en smörkräm medlemoncurdoch passerade hallon istället för choklad. Börja med att göra lemoncurden om du inte har en burk ståendes, recept på en liten sats hittar du HÄR
Nu är ju ändå kombinationen passionsfrukt, vit choklad och lakrits en erkänd smakkombination iallafall om man få tro Lakritstillverkaren Johan Bulow som i sitt sortiment har fantastiska små praliner med denna smakkombination
Jag hade till den här bullsatsen planerat två fyllningar, en med pistagesmör som inte alls blev som jag ville och sen den hör där jag skulle haft lemoncurdfyllningochvit choklad toppat med vanligt råsocker
En vecka över tiden kom hon med buller och bong. Garnera med resterande hallon. Kändes inte som det var länge sedan vi mitt i natten for i ilfart genom Kalmars gator mot rödljus och stopplikt
Varm choklad med skumtomtar ochvit choklad. Innan jag drog iväg till jobbet imorse passade jag på att experimentera i köket och jag tänkte delge er det lilla ”recept” som jag fixade med
Minipavlovamed smak av vanilj, toppadmed lemon curd och vaniljgrädde. Med smak av vanilj, toppademed hemgjord lemon curd och en rejäl klick fluffig vispgrädde
Jag ville ha dem vitaoch vintriga med en smak av mint och jag måste bara säga att de blev så goda med den krämiga fyllningen av vit choklad, philadelphiaost och krossade polkagrisar, mums
Extra plus att de blir så vackra också med de olika lagren, då smakar det extra gott också. Vit choklad och saffran är ju som bekant en underbar kombo och denna fudge är inget undantag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.