Pavlova med citroncurd, granatäpple och yoghurtsorbet
Hötorgshallens blogg
Hötorgshallens blogg
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 3 citroner
  • 100 g osaltat smör
  • smör
  • 200 g strösocker
  • socker
  • 3 ägg
  • 1 ½ dl vatten
  • vatten
  • 150 g strösocker
  • 130 g äggvita
  • 4 ägg
  • 260 g strösocker
  • 1 msk vitvinsvinäger
  • 2 tsk maizena
  • 1 sats citroncurd
  • 1 sats frusen
  • 1 granatäpple
  • 40 g skalade pistaschnötter
  • 120 grader och
  • 1 timme St

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.