Toppa med färska bär. Vispa äggvitan till ett fast skum med en elvisp eller i en köksassistent. Tillsätt socker lite i taget och fortsätt vispa till en blank maräng utan sockerkristaller
Toppa med färska bär. Vispa äggvitan till ett fast skum med en elvisp eller i en köksassistent. Tillsätt socker lite i taget och fortsätt vispa till en blank maräng utan sockerkristaller
Vispa ner maizena och pressad citron. Sätt skålen över en kastrull med kokande vatten. Tillsätt sockret lite i taget under vispningen och fortsätt vispa till marängen är glansig och bildar små toppar
Dessa minipavlovor med smak av limegrädde och färska bär är supergoda och lätta att göra. Vänd i limecurden och mosa klumparna (som kan dyka upp) med hjälp av en sked
Igår fick jag i uppdrag att baka en pavlova tårta till efterätt och eftersom det ändå fanns rabarber i trädgården valde jag att göra rabarbercurd till och det va en höjdare till den söta marämngtårtan
Toppa med glutenfri müsli, nötter, frön ochbär. Jag har även med en variant på receptet i boken Sju steg till ett friskar jag utan gluten, mjölk och socker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.