Och om jag får säga det själv – det blev riktigt gott. Eftersom att både hon och jag vill äta gott och nyttigt så försökte jag mig på att göra en nyttigare variant på mammas moussaka påsvenska
Fläskkorv – klassiker på julbordet FOTO. Köttkorv – mångsidig goding Köttkorv är en orökt tjock korv som görs av nötkött, fläskkött, lök, potatismjöl och vatten
Lägg creme fraiche i en gryta och smält den på medelvarm spis. Låt den småkoka på det sättet i ca 5 minuter och servera den sedan med en klick smör, stevia och kanel
Ta upp, skaka av och häll ut potatisen på hushållspapper så överflödig olja försvinner. Lägg upp de friterade potatisbitarna på fat och ringla över majonäs och Salsa brava
Varför vet jag faktiskt inte, men av någon anledning har jag inte snöat in på det så mycket ännu. Förra veckan premiärlagade jag nämligen tapasklassikern patatasbravas och det blev faktiskt riktigt bra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.