1 socker1.
Sätt ugnen på 250 grader.2. Skär potatisen i bitar. Fördela dem på en plåt med bakplåtspapper. Ringla över ca 2 msk olja. Salta.3. Stek dem mitt i ugnen ca 25 minuter.4. Het tomatsås: Hetta upp 1 msk olivolja, fräs vitlöksklyftorna och chiliflakes ett par minuter. Tillsätt tomaterna och låt sjuda ca 15 minuter. Smaka av med salt och en gnutta socker.5. Servera den nystekta potatisen med såsen ringlad ovanpå.
Tapasrätter. smått och gottFriterade små potatisbitar med het tomatsås och majonäsTill en sats. 1/2 kg potatis Olja för att fritera iHavssaltMajonäs (se länk)Salsa Brava
Varje år vi är i Sitges så brukar vi alltid äta på Nem och där har de världens bästa patatasbravas. I juni nu när vi var nere tog vi med oss min storebror och hans fantastiska sambo dit och och båda tyckte att det var bland de bästa bravasen de ätit
Patata bravas. Vi fortsätter att prova nya recept och denna fiskrätt var en jättegod kombination. När barnen bodde hemma tyckte dom att vi var så tråkiga när vi lagade mat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.