Örtkryddad patémed linser & morötter är väl ungefär så mycket ”nytt hälsosamt år” det kan bli. Klipp ev en bit bakplåtspapper, smöra den och lägg den i botten, så lossnar patén lättare
Servera patén kall eller ljummen, gärna med saltgurka och vinbärsgelé. Smaka av med salt och peppar. Inspirerad av en paté som jag dök på i Amsterdam på en restaurang jag verkligen kan rekommendera för de som har vägarna förbi, de Waaghals, gjorde jag denna paté på bönor och champinjoner som blev både saftig och god
Har länge velat testa att göra bakelser med pate choux deg. Till dessa bakelser blev det små kransar men jag gjorde även små eclairs som jag tänkte fylla med någon kräm och doppa i choklad
I det ena fallet har man i socker och i det andra fallet har fransmännen faktiskt i lite socker också, men jag tror att vi i Sverige känner oss mer bekväma med att utesluta det
Raw randig paté på en ruccolabädd serverad med persiljesås. Hittade en grönsakspaté på veganrecept. Det kunde jag och den blev fräsch och god med rena smaker
Linn får då kontakt med Jen i L. Dagens recept är en mycket god vegetarisk paté, men innan jag kommer till hur ni ska gå till väga för att testa denna goding ska jag berätta hur allt kom sig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.