11 dl vispgrädde. 1Hetta upp en stekpanna med smör och bryn köttet tills det får färg. 1Blanda ner vattnet och låt sjuda under lock på svag värme i 1 ½–2 timmar. 1Tillsätt oxfond, soja, grädde och crème fraiche
Mustiga grytor är väl verkligen något som hör hösten till, det kan vi väl vara överens om. För det är något visst ändå, det där med årstiderna och de olika maträtterna som vi förknippar med dom
Strimla soltorkade tomater och skär ner mozzarellan i mindre bitar. Ta upp dem och lägg på fat. Häll av den mesta av vätskan från tomaterna och vispa ner krosset i pannan med grädde, färskost och kalvfond
Pastelde choclo är en typisk chiliensk rätt, jag har veganiserat den. Finhacka löken och paprikan, stek ihop den med färsen till de har fått en gyllene färg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.