Sallad Ca 30 cocktailtomater 70 g bladspenat, eller babyspenat 1 burk tonfisk i olja 3 ägg 400 g valfri kort pasta, kokad kall 100 g babyspenat 100 g stora kapris olivolja salt peppar
Blanda dressingen och smaka av. Blanda allt på ett fat och skeda dressingen över. salt och svartpeppar. 1,5 dl olivolja 1 msk rödvinsvinäger salt och svartpeppar 2 msk vatten 1-2 tsk ljus dijonsenap 1 klyfta vitlök, pressad
Receptet kommer från "Klaras goda gi-dagar". I den är det inte så stränga GI recept. Häll bort vattnet från tonfisken och blanda medkapris, kesella, creme fraiche och rödlök
Första receptet jag provar och det verkar vara goda och inte så stränga GI recept. Häll bort vattnet från tonfisken och blanda medkapris, kesella, creme fraiche och rödlök
Man får blanda utifrån smak, om man önskar det med mer styrka eller rökigare taste. Idag kommer ett riktigt pangrecept som jag bara måste dela med mig utav och absolut tycker att ni ska prova på inom en väldigt snar framtid
det brynta smöret behöver brytas av med lite sälta och syra (från citrusen). Receptet kommer från början från Bon Appetit, så idén är helt och hållet deras men jag ändrade ganska mycket i det för att det skulle passa mig
Majonnäs. Vitlöksbrödet är från frysdisken på ICA. pastasalladmed vitlöksbröd och currydressing. I en pastasallad kan man ha precis vad man vill, jag slängde ihop det jag hade hemma vilket var
Lägg i potatisen, krydda med timjan, salt och vitpeppar. Servera med brödkrutongerna. Skär bort kanterna på brödet, skär brödet i stavar och stek dem krispiga i smör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.