Pastasalladmedsoltorkadetomaterochsvarta oliver. Jag gjorde en härligt smakrik pastasallad som jag serverade med kallskuren kycklingfilé, ädelostkräm och minigifflar
Blanda ner senap, avocado, tomateroch olja efter behag. Vi passar på att frossa, för det är sjukt mycket godare med färsk majs än fryst eller konserverad
När det är så varmt ute passar ju en kall och mumsig pastasallad. Nu har jag sett den här pastasalladen florera i flera matgrupper på fejjan, så jag var tvungen att testa
Rosta paprikorna hela högst upp i ugnen på grilleffekt tills alla sidor är nästan helt svarta. Lek runt med röran och testa gärna att göra den med andra bönor, olika nötter eller varför inte en nötfri variant med solroskärnor
Kombinationen med fetaost, soltorkadetomaterochsvarta oliver tycker jag är väldigt god. Blanda alla ingredienser på en tallrik och servera med dressingen
Blanda i både tomaternaoch oliverna i såsen och smaka av med salt och nymald svartpeppar. Blanda Philadelphia-osten med mjölken i en liten kastrull och rör på svag värme tills Philadelphia-osten smält
Tärnade tomater. Blanda alla ingredienser till en röra och smaka av med salt och peppar. Lägg lite bönröra på ett tortillabröd och rulla ihop till en strut
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.