Blanda crème fraiche med majonnäs. Smaka av med salt och peppar. /Köket redaktionen 1 hel grillad kyckling. 1 hel grillad kyckling 400 g pasta (gärna farfalle eller penne) 2 paprikor, gärna i olika färger 1 gurka 250 g körsbärstomater, gärna i olika färger 10 cm purjolök 400 g majs 1,5 dl majonnäs 2 dl crème fraiche örtsalt svartpeppar
Blanda crème fraiche med majonnäs. Smaka av med salt och peppar. 1 hel grillad kyckling. 11 hel grillad kyckling 400 g pasta (gärna farfalle eller penne) 2 paprikor, gärna i olika färger 1 gurka 250 g körsbärstomater, gärna i olika färger 10 cm purjolök 400 g majs 1,5 dl majonnäs 2 dl crème fraiche örtsalt svartpepparRensa och skör köttet från kycklingen i strimlor
Låt det marineras medans sås och potatis förbereds. Marinad till fläskkarrén. Myntasås med äpple. Pressa i vilöksklyftan och smaka av med nymalen svartpeppar och salt
Blanda crème fraiche med majonnäs. Smaka av med salt och peppar. /Köket redaktionen 1 hel grillad kyckling. 1 hel grillad kyckling 400 g pasta (gärna farfalle eller penne) 2 paprikor, gärna i olika färger 1 gurka 250 g körsbärstomater, gärna i olika färger 10 cm purjolök 400 g majs 1,5 dl majonnäs 2 dl crème fraiche örtsalt svartpeppar
Salta och peppra efter smak och blanda om ordentligt med händerna så att oljan täcker potatisen. Lägg köttskivorna med marinaden i en plastpåse och marinera så länge som möjligt
4 4 port pasta (penne) 250 g körsbärstomater 1 förp grillad paprika i strimlor (à 200 g) 1/2 dl pesto 2 dl gräddfil salt och svartpeppar 65 g babyspenat 1 dl flagnad eller riven parmesanost Till servering salami Lägg till i inköpslistan
Sötstarkt, smakrikt, otroligt mört kött med god fläsksmak. Jag - som är dödstrött på grilladfläskkarré - tycker det här var bästa sättet att laga fläskkött på
Servera den grilladefläskkarrénmed rostad färskpotatissallad och vispat brynt smör. Ta ut smöret ur kylen och vispa det med en elvisp så att det blir lite luftigt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.