Ringla över lite olja och fördela den över tomaternamed händerna. Det beror främst på att jag har varit hemma hos mina föräldrar över jul och blivit bortskämd med deras mat
När det är så varmt ute passar ju en kall och mumsig pastasallad. Vi har haft otroligt tur med vädret. Nu har jag sett den här pastasalladen florera i flera matgrupper på fejjan, så jag var tvungen att testa
Här kommer receptet på pastasalladen som vi hade till den italienska buffén. tomatsås. Finhacka rödlöken, skär tomaterna i halvor och grovhacka basilikan
Salt & peppar från kvarn. Sötman från tomaterna, friskheten från spenaten och den underbarat speciella getosten i kombination med några kalamataoliver gifter sig mycket väl en torsdagkväll
tomater. Tomaterna. Blanda tomater, socker, flingsalt, citron och olja i en liten ugnssäker form. -) Äldsta dottern jobbar kväll 4-5 dagar i veckan, så det är hon som oftast inte är med. 6 cocktailtomater. Rosta tomaterna i mitten av ugnen ca 10 minuter (gör det samtidigt med osten). Rör om tomaterna 1 gång under tiden. Skeda upp tomaterna på osten och servera som förrätt eller bufferätt 4-5 dagar i veckan, så det är hon som oftast inte är med. 6 cocktailtomater socker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.