Garnera salladen med oliver och finskivad rödlök. Servera med smetana blandad med örterna. Låt sparrisen koka med pastan på slutet, smal sparris cirka 3 minuter, tjockare sparris cirka 5 minuter
Pastasallad är ju sådär lite vardaglig mat som man kan blanda i lite vad man känner för i och som både kan vara en helt underbar matupplevelse men även en ganska tråkig sådan som man mest bara stoppar i sig för att få lite energi
Vita bönormed soltorkade tomater, vitlök och salvia (insalata di fave e salvia). Har du inte redan blötlagt och kokat bönorna så går det naturligtivis lika bra med färdigkokta i tetrapack
Smaka av med salt och peppar. Skölj av kikärtorna och bönorna, häll ner dom i bunken och blanda runt. 1 burk kikärtor1 burk bönor0,5 dl hackad fryst eller färsk persilja3 vitlöksklyftor, finhackadesalt,peppar1 dl olivolja1 msk äppelcider vinäger Finhacka vitlöksklyforna och lägg dom i en stor bunke tillsammans med olivoljan, vinäger och persiljan. 1 burk bönor. 3 vitlöksklyftor
Fräs lök och vitlök i olivolja i en kastrull utan att det tar färg. 2 vitlöksklyftor, hackade. 1 burk/kartong (380 g) svarta bönor, sköljda. Tillsätt övriga ingredienser och låt koka ihop 10 minuter, smaka av med salt och peppar. 2 vitlöksklyftor
Salt- & svartpeppar från kvarn. Fick lite påfyllning av älgkött för ett tag sedan och vad passar inte bättre än att njuta av en mustig viltgryta med lite medelshavstonermed vita bönor, vitlök och raspat citronskal
Denna pastasallad är ett väldigt gott alternativ med olika smaker och konsistenser. Hetta upp en stekpanna med smör och fräs sojabönorna, krydda med salt, svartpeppar och paprikapulver
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.