Pastasåsmedfärskost, svamp, purjolök och grönkål. De nyskördade grönsakerna fick ingå i denna krämiga och goda pastasås, som vi käkade till middag igår
Denna pastasås brukar vi laga ganska ofta, superenkel att variera lite efter smaken på färskostenoch vilket kött man tar, oftast använder vi kassler eller skinka men också jättegott med bacon som idag, eller då och då korv
Pasta med någon slags pastasås går fort att laga och uppskattas av både stora som små. Häll i mjölk och grädde och krydda med basilika, peppar och salt
Hetta upp en panna med smör eller olja och fräs champinjonerna tillsammans med kasslern lite lätt. Receptet kommer ursprungligen från jennysmatblogg där många recept numera hämtas ifrån som inspiration till veckans meny med lite justeringar
Eftersom lasagnen med champinjoner och ädelost, som ni fick recept på för ett tag sedan, blev kanongod och gillades av alla i familjen så valde jag att använda i stort sett samma ingredienser i denna pastasås
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.