Rör ned spenaten, låt såsen puttra ihop, smaka av med kryddor och rör sist ned osten. Fräs allt i omgångar i en gryta och blanda sedan allt med vätskan utrört med maizena
Pastasåsen blev då en form av "ta vad du har hemma"-sås, lite räkor fanns kvar i frysen från tidigare middagsbjudningar, några avokador behövde komma till användning innan dom kastade in handduken och grädden hotade med att göra detsamma
Smaka av med rosmarin, salt och peppar. Tillsätt den frysta spenatenoch stek några minuter. Rostade pinjenötter var en ny grej för mig, och det var väldigt gott
En busenkel middag jag gör är en pastasåsmed GoGreens salsa original med bönor i och hackad spenat. Låt allt koka ihop och smaksätt med ketchup, muskotnöt, salt och peppar
Denna pastasåsmedräkor, bacon och curry passar bra att njuta av en fredag- eller lördagskväll. Tillsätt tomatpuré, curry och paprikapulver och låt fräsa med en stund
Smaka av med fonden och svartpepparn. Pressa i vitlöken och lägg i spenaten. Häll av fettet från baconen och häll sedan i champinjonerna, tomaten, grädden & löken i stekpannan
Häll i räkorna vänta en stund och avsluta med kryddor och red såsen med idealmjöl. Strimla purjolöken paprikan auberginen zuccinin och låt fräsa i en wokpanna med culiness på medeltemperaturoch under omrörning
Jag gjorde förstås rätten glutenfri, ugnsbakade fisken på låg värme i stället för att koka den, och lyxade dessutom till det hela medspenat i botten ochräkor på toppen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.