Pastasåsen blev då en form av "ta vad du har hemma"-sås, lite räkor fanns kvar i frysen från tidigare middagsbjudningar, några avokador behövde komma till användning innan dom kastade in handduken och grädden hotade med att göra detsamma
Denna pastasåsmedräkor, bacon och curry passar bra att njuta av en fredag- eller lördagskväll. Tillsätt tomatpuré, curry och paprikapulver och låt fräsa med en stund
Häll i räkorna vänta en stund och avsluta med kryddor och red såsen med idealmjöl. Strimla purjolöken paprikan auberginen zuccinin och låt fräsa i en wokpanna med culiness på medeltemperaturoch under omrörning
Det bästa med heta räkor är att man själv bestämmer styrkan på dem. För att få mer smak på oljan är "Hemligheten" att man låter koka upp oljan med vitlök och chili och sedan kyla den
Servera ett spett per person tillsammans med en liten skål med dipsås och en limeklyfta. Vi hade räkorna till förrätt och använde resten av dipsåsen som sås till den grillade laxen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.