1 hyvlad
parmesanostSkär kasslern i strimlor. Skär purjo löken i skivor. Skala och finhacka vitlöksklyftan. Kärna ur och skär paprikan i bitar.
1 Fräs
purjolök, vitlök, grönkål och paprika i en gryta med olja. Tillsätt kassler, crème fraiche, kycklingfond och basilika. Låt grytan koka i 5 minuter. Smaka av med salt och peppar. Blanda med kokt tagliatelle och garnera med hyvlade parmesan flagor.
Strimla kassler och fräs den i smör tillsammans med den finhackade löken. Vänd ner grädde, crème fraiche, philadelphiaost och chilisås, smaka av med lite salt och peppar
Hetta upp en panna med smör eller olja och fräs champinjonerna tillsammans medkasslern lite lätt. Receptet kommer ursprungligen från jennysmatblogg där många recept numera hämtas ifrån som inspiration till veckans meny med lite justeringar
Smaksätt med Knorr´s pasta och pizzakrydda. Tillsätt kassler i små bitar och bacon. Låt puttra en stund och späd sedan med mjölken till önskad konsistens
Pastasåsmed färskost, svamp, purjolök och grönkål. De nyskördade grönsakerna fick ingå i denna krämiga och goda pastasås, som vi käkade till middag igår
Fräs allt i omgångar i en gryta och blanda sedan allt med vätskan utrört med maizena. Hacka lök och vitlök fint, dela kassler och broccoli i bitar, skiva stammen också om du har färsk broccoli
Späd med vattnet till en lagom konsistens, tillsätt tomaterna och låt det puttra ett tag. Skär kasslern och paprikan i strimlor(lite större) och ha ner i en gryta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.