Pastasås med kassler & grönkål
mittkok.expressen.se
mittkok.expressen.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 350 g kassler
  • 11 1/2 purjolök
  • 11 vitlöksklyfta
  • 1175 g strimlad grönkål
  • 12 msk rapsolja
  • 11 röd paprika
  • 12 dl crème fraiche
  • 11 kapsel kycklingfond, t.ex Fond du chef
  • 12 msk hackad basilika
  • 1 salt och peppar
  • 1 kokt färsk tagliatelle
  • 1 hyvlad parmesanostSkär kasslern i strimlor. Skär purjo­ löken i skivor. Skala och finhacka vitlöksklyftan. Kärna ur och skär paprikan i bitar.
  • 1 Fräs purjolök, vitlök, grönkål och paprika i en gryta med olja. Tillsätt kassler, crème fraiche, kycklingfond och basilika. Låt grytan koka i 5 minuter. Smaka av med salt och peppar. Blanda med kokt tagliatelle och garnera med hyvlade parmesan­ flagor.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.