Pastasås med gorgonzola
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 3 st korv
  • 1 st purjolök
  • 2 dl matlagningsgrädde
  • 1 dl crème fraîche
  • 1 dl mjölk
  • 1 msk kalvfond
  • 2 dl ärter
  • 125 g gorgonzola
  • salt och peppar
  • pasta
  • gorgonzola
  • sky
  • 3 msk vetemjöl
  • 2 msk sherry
  • 0.5 dl röd vinbärsgelé
  • salt
  • 70 g bacontärningar
  • 200 g champinjoner
  • 2 msk smör
  • 0.5 st kålrot
  • 4 st morötter
  • 1 kg delikatesspotatis
  • 10 st steklök
  • 2 msk rapsolja
  • 1 msk flingsalt
  • 2 st rosmarin

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.