Potatismoset klickar (eller spritsar om du har tid och lust med det) du ut längs kanterna av formen med hjälp av två skedar, gör gärna lite små toppar här och var så att moset får lite extra färg där när det sedan står i ugnen
Ansa och skiva champinjonerna och fräs dem i en kastrull med smör, tills vattnet kokat bort. Tillsätt mjöl och fond under omrörning, och späd med grädde och mjölk
Är jätte glad för att det äntligen finns en tidning med enbart vegan och rawfood-recept. Och precis som jag gått och tänkt ett tag att jag måste försöka göra egen AjvarRelish, för det är ju så gott och borde bli ännu godare hemmagjord
syrad chilisås att smaksätta med. Eventuellt också chilisås om du vill ha en starkare ajvar. Lägg paprika och aubergine på en plåt med skalet uppåt och grilla i ugn tills skalet är bränt
Låt din mat vara din medicin, och din medicin vara din mat
Dock ville jag inte bara steka den och äta med makaroner, inte heller var jag sugen på stroganoff heller, så jag improviserade ihop en väldigt enkel pastasås, som i mitt tycke blev god
Justera smaken med salt. Vill du inte ha din ajvar så het kan du antingen minska på antalet pepparfrukter eller rensa bort kärnorna och det vita inuti - det är där den mesta hettan sitter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.