Så här gjorde jag min variant av Zazzis pastarullar. Blanda mascarpone med några droppar olivolja, kycklingbitarna, spenaten, soltorkade tomater (spara några til garnering), salt och peppar
Krydda med muskot, rosmarin, salt och peppar. Krama ur den tinade spenaten och hacka den grovt. Rör ut mjölet i margarinet, fyll på med mjölk, krydda med salt och peppar, koka upp under omrörning och låt puttra ett par minuter
Vik ihop allt till en rulle och lägg med skarven nedåt i en ungsfast form. Servera med en grönsallad. Ta en lasangeplattebit, riv några bitar mozarella och sprid ut på pastabiten, lägg på några skivor skinka och sprid ut lite zucchinibitar
Här blev det en varm pastasallad medserrano, tomat och ruccola. Toppa med. Här lämnar den sista dockan Göteborg och siktar Vinga mot sin färd mot Holland eller vart den nu skulle
Lägg mozzarella och skinka på lasagneplattorna. Rulla ihop plattorna och placera dem i en smord form. Rör ihop och värm övriga ingredienser i en kastrull på spisen
Smält smöret i en kastrull, rör ut mjölet och späd med mjölken lite i taget. Förväll spenaten, alltså koka upp vatten och sänk ner spenaten en kort stund så att den blir mjuk
Här är recept på Pastarullarmed skink, zuchinni- och parmesanfyllning. Smaskiga pastarullar (lågkolhydrat givetvis) som jag inspirerats av min bloggvän Monkan
Fräs svamp, vitlök och spenat i matfett i en stekpanna och krydda med salt och peppar. Med färska lasagneplattor är din hemlagade cannelloni snart klar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.