Jag jobbar ju personligen mycket med att försöka göra det lättare för fler attäta mer vegetariskt och på det sättet belasta klimatet mindre (och en massa andra positiva grejer också såklart)
Jag jobbar ju personligen mycket med att försöka göra det lättare för fler attäta mer vegetariskt och på det sättet belasta klimatet mindre (och en massa andra positiva grejer också såklart)
Måndag hela veckan känns det lite som, så därför passar jag på att bjuda på ett recept på en lättlagad sallad så kan du testa något nytt för att få lite variation i matekorrhjulet
Det som är så bra är ju attdetta är verkligen helt perfekt att ha som matlåda, just pasta håller sig rätt bra att värma en gång till (till skillnad från t
Ta ut plåten och vänd över bottnen på ettnytt bakplåtspapper. Så ända in i hoppsan god, och jag har haft den stora lyckan att få äta den två gånger på en vecka
One Pot Pasta Puttanesca ochett bra sättatt minska matsvinn. Det ska vara ungefär på samma sätt som du gör med ett paketsnöre för att få det att snurra ihop sig
Och när jag bakar själv kan jag peta i lite nyttigare ingredienser. Tillsätt salt, sirap, brödkryddor, vetekli, rågsikt och mjöl, Arbeta degen tills den blir blank och smidig
Sila såsen innan det är dags attäta. Om man, som jag gjorde, använder panko så blir paneringen väldigt knaprig men om man väljer vanligt ströbröd blir den något tätare
Nu tycker jag det är dags för lite uppdatering ochett gott recept igen, eller vad säger ni. Den kära köttfärssåsen som smakar precis som den man fick i skolan
Hetta upp olja i en stekpanna och fräs lök och nötfärs tills färsen är genomstekt. Fräs runt under omrörning ochtillsätt sedan passerade tomater, vattenoch buljong
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.