400 g gnocchi ( som en öppen snäcka) 500-600 g fläskfilé, skivad i cm tjocka skivor 12 champinjoner, dela i kvartar 1 dl strimlade soltorkade tomater i olja, strimla 8 cocktailtomater, delade i kvartar 10-15 färska basilikablad, finstrimla 1,5 dl riven. 1 dl strimlade soltorkade tomater i olja. 8 cocktailtomater
Inlägget Fylld zucchini med bönor, tomatoch paprika dök först upp på Clean Eating by Annika. Tillsätt tomaterna i pannan tillsammans med de avsköljda bönorna
Varva sedan med mer tomatsås, parmesan, skivad mozzarella, pasta tills alla ingredienser är slut. Rör ner basilikabladen och smaka av med balsamvinäger, salt och svartpeppar
Vispa ihop ägg, grädde ochtomatpurémed salt, peppar och smulad oregano. Låt den mjukna på medeltemperaturoch lägg sedan i vitlök och grönkål tillsammans med en extra klick smör
Det här kan låta som en planerad middag men icke, det låg en tomat, en liten zucchini och ett paket bacon i kylen och fast hela jag känner mig oplanerad just nu och inte får någonting ur händer så blev det konstigt nog en helt ok middag
Blanda ihop creme fraiche med pesto, smaka av med salt och peppar. Hade gärna haft en korv med högre kötthalt men de flesta innehåller i så fall paprika som krydda vilket inte fungerar då jag är allergisk mot just paprika
Halvera körsbärstomaternaoch lägg dem med den skurna sidan uppåt på en bakplåtspappersklädd plåt. Strimla grönsakerna i långa band med hjälp av en osthyvel (det mjuka innanmätet i zucchinin är svårt att strimla, men spara det gärna och använd det till exempel hackat i grönsaksgrytor och soppor)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.