Pastagratäng med skinka & svamp 13 propoints
Gourmet light
Gourmet light
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Pastagratäng med skinka & svamp 13 propoints
  • 5 portioner
  • 400 gram penne eller annan pasta (räkna 7 points per portion)
  • 300 gram rökt skinka
  • 1 gul lök
  • 2 soltorkade tomater, strimlade
  • 1 påse färsk spenat
  • 2 spray olja
  • 1 knippe basilika
  • 1 msk smör
  • 1 msk vetemjöl
  • 2 dl matlagningsgrädde 15%
  • 1 dl lättmjölk
  • 1/2 dl riven parmesan
  • 1 st mozarellaboll
  • 2 tsk salt och peppar eller efter smak
  • 150 gram skivade champinjoner

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.