4 500 g färsk fylld pasta (t ex ostfylld tortellini) 2 msk smör 3 msk vetemjöl 8 dl mjölk (3%) 1 krm riven muskotnöt 1/2 tsk salt 1/2 krm svartpeppar 200 g kallrökt lax 200 g fryst bladspenat (tinad) 250 g körsbärstomater 2 dl riven lagrad ost (t ex präst- eller sveciaost) färsk basilika till garnering Lägg till i inköpslistan
Toppa laxenmed den rivna parmesanosten. Här använder jag genvägen med smaksatt crème fraiche. Bred ut crème fraiche över spenaten och lägg laxbitarna ovanpå
Förbered önskat tillbehör att servera till din laxmed fetaosttäcke. Smula fetaost i en bunke och blanda med creme fraiche, spenat samt salt och vitpeppar
Koka upp och smaka av med peppar. Varva lasagneplattor, tomatsås, spenat, fänkål, lax, och vit sås. Fräs den i smör tillsammans med anis tills den mjuknar och får lite färg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.