I söndags lyxade vi till det med en tortellinigratäng och den blev så himla god. Jag hade tänkt försöka undvika pastan och mest äta av köttet, men det lyckades inte så bra eftersom det var så god tortellini
Krydda den med peppar ochkycklingkrydda. Fräs lök, bacon och champinjoner i stekpannan tills det fått lite färg tillsätt sen paprikan och låt den fräsa med
TO DIE FOR pastagratängmedkycklingoch curry. Du kan förbereda pastan i god tid innan servering och om du vill så kan du skippa kycklingen eller byta ut grönsaker efter smak
Mosa ihop créme fraiche, grädde, gorgonzolaoch vitlök. Häll över ostsåsen och toppa med riven ost. Hetta upp hälften av smöret och fräs kycklingbitarna
Krydda den med peppar ochkycklingkrydda. Fräs lök, bacon och champinjoner i stekpannan tills det fått lite färg tillsätt sen paprikan och låt den fräsa med
Krydda med vitlökspeppar, timjan och flingsalt. Smörj en ugnsform med olivolja. Ansa kycklingfiléerna. Under tiden värm cremé fraichen och lägg sen i gorgonzolan så den smälter
Krydda den med peppar ochkycklingkrydda. Fräs lök, bacon och champinjoner i stekpannan tills det fått lite färg tillsätt sen paprikan och låt den fräsa med
Köpte med mig färdiggrillad kyckling hem i fredagskväll, som vi åt pomme, blandad sallad och olika såser till, och på lördagen gjorde jag en pastagratäng på resterna som blev av kycklingen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.