Pastagratäng med kyckling och gorgonzola
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 400 g tagliatelle
  • 600 g kycklingfilé
  • 0,5-1 citron, färskpressad saft
  • 2 msk olivolja
  • 1 torkad smulad peperoncino (chili)
  • 1 msk färsk rosmarin, finhackad
  • 1 klyfta vitlök, finhackad
  • salt och svartpeppar
  • 150 g gorgonzola
  • 250 g ricotta
  • 1 dl utspädd kycklingbuljong, gjord på tärning eller fond
  • 1 dl matlagningsgrädde
  • färskriven parmesanost, för att strö över
  • 400 g tagliatelle 600 g kycklingfilé 0,5-1 citron, färskpressad saft 2 msk olivolja 1 torkad smulad peperoncino (chili) 1 msk färsk rosmarin, finhackad 1 klyfta vitlök, finhackad 2 msk olivolja salt och svartpeppar 150 g gorgonzola 250 g ricotta 1 dl utspädd kycklingbuljong, gjord på tärning eller fond 1 dl matlagningsgrädde färskriven parmesanost, för att strö över

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.