Riv ner basilikabladen och smaka av med vinäger och salt. Fräs i den gula löken i en gryta med olja. Tillsätt färs, vitlök och chili och stek tills köttfärsen smular sig
Riv ner basilikabladen och smaka av med vinäger och salt. Fräs i den gula löken i en gryta med olja. Tillsätt färs, vitlök och chili och stek tills köttfärsen smular sig
Pastagratängmed svamp, squash och rökt ost. Egentligen hade jag ingen anledning att laga den här pastagratängen, för vi hade annan mat som vi skulle äta, men jag var otroligt sugen på att laga mat så jag gjorde den ändå bara för att jag ville
ca 300 g pasta 1 gul lök 2 klyftor vitlök olja, till stekning 1 dl tomatpuré 2 dl vatten 4 dl Planti Cooking Fraiche Paprika chili 1 grönsaksbuljongtärning salt peppar 500 g vegofärs 1 röd paprika
Tillsätt tomater, buljongtärning, tomatpuré, örtkryddor ochpaprikapulver. I alla fall så hade jag planerat pastagratäng (lasagne från början men blev sugen på att göra med vanlig pasta istället) och den blev urgod
Jag pressade i vitlöksklyftor, och hällde på några matskedar vatten och en köttfärsbuljong, kryddade även medpaprika krydda, vitpeppar, Basilika och timjan
Det blev så gott ändå med rena smaker från tomater, svamp ochpaprika. Fast strimlad och knaperstekt bacon som fick puttra med hela tiden var nog det som blev mest avgörande för den mustiga och lite rökiga smaken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.